Hötkyilyä

Hallitus päätti: 110 miljoona lapsiperheiltä kansakunnan pelastamiseen. Kertomus jatkuu, päätöksen kerrannaisvaikutukset tutkitaan jälkikäteen. Päätös muuttuu, sanoo demari ja vihreä. Ei muutu, sanoo Katainen.
Oikea tapa on ensin tutkia ja saadun tiedon pohjalta tehdä päätökset. Kataisen hallitus toimi takaperoisesti, ensin päätös ja sitten tukinta. Koska päätös osoittautuu epäkelvoksi ja kohtuuttomaksi, tehdään uusi päätös, kaikesta huolimatta. Onko tämä holtittomuutta, välinpitämättömyyttä vai pelkästään politikointia? Uskottavuus on ainakin koetteella.
Vassarit saivat tekosyyn lähteä hallituksesta ja hallitus pääsi eroon värikkäästä ministeri Paavosta, lähti omin jaloin. Eliitti on tyytyväinen ja kansa ihmeissään.

Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s