Huuskon linnut saivat pönttönsä odoteltuaan 12 vuotta

Muistatko Huuskon talon historiaa? Se piti alun perin purkaa. Asunnottomien nuorten asiaa ajava Oulun Oranssi valtasi talon ja kieltäytyi poistumasta paikalta. Tiukkojen vaiheiden jälkeen purkupäätös peruttiin. Aikanaan Arkkitehtitoimisto Karhula& Rinne suunnitteli talolle uuden elämän entisen pohjalta. Oulun Sivakka otti talon haltuunsa. Suunnittelu huonokuntoisen ja osin palaneen talon toimivaa tulevaisuutta varten oli vaativa. Lopputulos näyttää kuitenkin onnistuneelta. Koko projektille pantiin eräänlainen piste pari viikkoa sitten. Cumuluksen pysäköintitalon rumalle seinälle suunnitellut linnunpöntöt pehmentämään betonista ilmettä. Nyt ne on asennettu paikoilleen.

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s