KALLIS JUTTU

Oulainen 29.12.2012

Kuntavaaleihin käytin omaa rahaa yli seitsämän tuhatta euroa ja lahjoitusvaroja yli kaksituhatta. Suurin kuluerä, yli viisi tuhatta, meni sanomalehtimainontaan Kalevassa ja Forumissa.

Kannattiko? No ei tietenkään, kun en tullut valituksi asemaan, jossa olisin voinut omalla työlläni ja taidollani vaikuttaa tärkeinä pitämiini asioihin, ratkaisuihin, joilla kaupunkia rakennetaan paremmaksi.

Toisaalta, kyse oli panostuksesta tulevaisuuteen. Monipuolinen ja kehittyvä toimeliaisuus kaupungissa, vetovoimaansa vahvistava Oulun keskusta, riittävä ja kohtuuhintainen asuntotarjonta, maaseutukaupungin elävä palveluverkko, alueiden dynaamisen kehityksen ohjaaminen – näin aluksi – ovat niin tärkeitä päämääriä ja valtavia tavoitteita, ettei yhden Karhulan vaali-investointia voi ainakaan liian suurena pitää.

Ja tulihan selväksi, että arvostan kotikaupunkiani ja olen valmis työskentelemään sen parhaaksi.

Vaalit olivat uusi avaus elämässäni, polku virkamiehestä yhteisten asioiden ajajaksi osoittautui kuitenkin arvaamattoman kivikkoiseksi.  Reitti avasi uusia näkymiä, loi uusia, mielenkiintoisia tuttavuuksia ja tarjosi väylän politiikan maailmaan. Parempi oli sijoitus vaalikampanjaan kuin matka maailman ympäri. Samalla tuli myös tuetuksi pohjoista sanomalehtitaloa.

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s